Aktuális

Elhunyt az x-faktoros Petics Kristóf

Emlékeztek még az X-faktor egykori botrányhős énekesére, Petics Kristófra?

A Blikk információi szerint elhunyt Petics Kristóf, az X-Faktor 2016-os botrányhős énekese – írta meg a Blikk.

Meghalt Petics Kristóf.

Meghalt Petics Kristóf. Fotó: Youtube / Kéj ölén

A fiatal énekestől egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is megosztotta a szomorú hírt, amire egy Facebook-csoportban talált rá – írja a lap.

Petics Kristóf az utóbbi időkben sajnos teljesen lecsúszott. A 2016-os X-Faktor botrányhőse annak idején még az élő adások előtt esett ki a játékból, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Az ő helyére került Mata Ricsi, aki egészen a döntőig jutott.

Kristófot jó ideig támogatta McHawer, de az énekes vele is összekülönbözött, hosszú időre eltűnve a színről. Akkor azt nyilatkozta a fiatal énekesről: “Segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol nap mint nap, hogy meg tudjon élni valahogy. Otthonról kidobták a szülei, azóta csak teng-leng. Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna – mesélte McHawer, és hozzátette – De lehet, hogy egy idő után őket is kihasználja, aztán már nem számíthat senkire. Oda került, ahova valószínűleg való ezzel a mentalitással. Nem tu­dom, meddig bírja a kemény fizikai munkát, mert csak azt végezhet, nem ért semmihez.”

Az eset körülményei még tisztázatlanok.

További híreink a tragikus sorsú énekesről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top