Aktuális

Szokatlan rendőrségi döntést hoztak az ablakon kiesett kislány ügyében

Erre azért volt szükség, mert az alapbűncselekményt a mai napig nem sikerült felderíteni.
rendőrség rendőrautó

Az ablakból kizuhant hároméves Panni ügyében, a gödöllői kapitányság veszélyeztetés miatt nyomoz tovább – írja a Blikk. A lap cikkéből kiderült, az esetben szokatlan rendőrségi döntés született, amire leginkább azért volt szükség, mert a rendőrségnek egyelőre nem sikerült felderítenie az alapbűncselekményt. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a gyanúsítottak közül valakinek köze van a kislány halálához, a rendőrök azonnal újranyitják az ügyet.

A kislány három éve, 2017. május 20-án zuhant ki a család harmadik emeleti otthonának ablakából. A szülők éjjel dolgoztak, ezért a kislányt a keresztanyja gondjaira bízták, aki szintén dolgozni ment (erről állítólag szólt is a szülőknek) így a hároméves kislány egyedül maradt a lakásban. A tragédia azután történhetett, hogy a pici felébredt: állítólag egy széket húzott az ablakhoz, amin kiesett.

Az ügyben több furcsa, magyarázatra váró részlet került napvilágra: így például egyelőre a hatóságok se tudják, hogyan került a hároméves kislány vérébe egy üveg sörnek megfelelő alkohol, de nem tudták egyelőre tisztázni azt sem, ki nyitotta ki az ablakot.

A Blikk emlékeztet, korábban mindhárom gyanúsított (az anya, az apa, a keresztanya) poligráfos vizsgálaton esett át, ami azt mutatta, az anya nem mond igazat. A lapnak nyilatkozó pszichológus szerint képtelenség kideríteni, mit hallgatnak el a szülők, akik véleménye szerint biztosan többet tudnak a kislány haláláról, mint amennyit megosztanak a hatóságokkal.

Olvass még többet erről az ügyről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top