nlc.hu
Aktuális

Kalapácsos bántalmazás Székesfehérváron

Kalapáccsal törte el 78 éves felesége orrát, arcát és kezét

Egy 79 éves székesfehérvári férfi támadt kalapáccsal nála egy évvel fiatalabb feleségére. A nő a bántalmazástól az arcán és a kezén is megsérült: több törést is szenvedett.
Kalapács - Fotó: Pixabay

A brutális bántalmazás szombaton, a házaspár székesfehérvári lakásában történt, ahol veszekedés közben a 79 éves férfi kalapácsot ragadott, majd többször fejbe verte a feleségét, aki ettől orrcsont-, arccsont- és kéztörést szenvedett.

A Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a férfi gyorsított bűnügyi felügyeletét, aki kalapáccsal támadt idős feleségére.

A Fejér Megyei Főügyészség emberölés kísérletének minősített esete miatt indítványozta a férfi bűnügyi felügyeletét, mivel a magas büntetési tétel (10-20 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés) miatt nagy a szökés vagy az elrejtőzés veszélye, és fennáll a bűnismétlés lehetősége is. A férfi mozgását jelenleg nyomon követő technikai eszközzel ellenőrzik.

(via 444)

Itt tudsz segítséget kérni, ha bántalmazás miatt vagy bajban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top