nlc.hu
Aktuális

Elgázolt nyest

Két rendőrnek köszönheti az életét a nyest, akit elgázoltak a Váci úton

Jobbulást kívánunk neki!

Egy elgázolt nyestet szállítottak be tegnap a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványhoz. Kiderült, hogy a sérült állat két rendőrnek köszönheti, hogy segítettek rajta – írta meg az Index.

Rendőröknek köszönheti életét az elgázolt nyest.

Nyest. Illusztráció: Unsplash

Reggel a Váci úton megpróbált átkelni az autók közt, de sajnos nem járt szerencsével. A medencéje eltört, és a feje is sérült. […] Konzervatív úton gyógyulni fog a medence, jelenleg fájdalom csillapítókat kap, és ketrecnyugalomba helyeztük” – írták az alapítvány oldalán a végül szerencsésen járt nyestről.

Reggel a Váci úton megpróbált átkelni az autók közt, de sajnos nem járt szerencsével. A medencéje eltört, és a feje is...

Közzétette: Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítvány – 2020. június 24., szerda

A rendőrség kiegészítése szerint a két nyestmentő rendőr Papp Réka és Salamon Tímea  voltak. “Egyikük éppen munkába biciklizett hajnali 5-kor, amikor rátalált a sérült kisállatra. Egy közeli pékségből szerzett egy papírdobozt, és kalandos úton bevitte a munkahelyére. A másik lány pedig elfurikázta a megriadt állatot a Tüskevár Alapítványhoz, ahol most már gyógyító kezekben van” – írták.

A kisállat jó kezekben van, jelenleg fájdalom csillapítókat kap, és ketrecnyugalomba helyezték.

Jobbulást kívánunk neki!

Hasonló témájú cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top