Aktuális

Kiderültek a sátoraljaújhelyi kórházi erőszak borzalmas részletei

Valószínűsíthető, hogy bódítószert rakott az asszony infúziójába az ápoló, aki aztán megerőszakolta a nőt a sátoraljaújhelyi kórház kórtermében. Újabb részletek láttak napvilágot a szörnyű esetről.

„Ne aggódjon uram, a legjobb kezekben lesz nálam a felesége”.

Állítólag ezzel a mondattal nyugtatta a hasi panaszokkal behozott asszony férjét Sz.I., a nemi erőszakkal gyanúsított ápoló a sürgősségi osztályon. A nő aztán egy ablak melletti, elfüggönyzött ágyat kapott – írja a Blikk.

Egy kórházi folyosó. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Egy kórházi folyosó. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A nő hajnalban arra ébredt, hogy  Sz.I. az infúziós palackját piszkálja, gyanúja szerint ekkor próbálta elkábítani. Nem sokkal később történt, hogy a férfi rámászott, amire a nő felriadt, és elkezdett segítségért kiáltozni. Az ápoló elmenekült. Eközben két elfüggönyzött ágyon a szomszédban két ápolónő is aludt. A nő az unokatestvérének jelezte, mi történt vele, az ápoló pedig közben azt mondta, hogy ő semmiről sem tud. A folyosón lévő kamera bizonyíthatta volna, kinek van igaza, csakhogy az nem működött. A nyomozás ennek ellenére nem volt eredménytelen: Sz.I. testnedveit megtalálták a nő fehérneműjén és a vizsgált kenetben. A férfi később arra módosította a mondanivalóját, hogy kifejezetten a beteg nő kezdeményezte a „viszonyt”, még a nadrágjába is benyúlt. A férfit letartóztatták, eközben a családja épp nyaralt. Az erőszaktevő akár tíz évet is kaphat.     

A szexuális erőszak gyakoribb, mint hinnéd:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top