Aktuális

Összefogtak a helyiek az árván maradt arlói testvérekért

A négy gyereket 33 éves édesanyjuk egyedül nevelte.
Rendőrség sziréna

A bajban se maradtak magukra a hétfői, ivádi autóbalesetben elhunyt arlói asszony gyermekei – számolt be az RTL Klub Híradója. A tudósításból kiderült, a 33 éves nő négy gyermeket nevelt teljesen egyedül; a több mint 100 kilométerre lévő Budapestre is azért ingázott, hogy családjának mindent megadhasson. A végzetes baleset útközben történt.

A Híradónak nyilatkozott Arló polgármestere, aki elmondta, nem hagyják magára a családot: egy jóakaró a temetést fizeti, mások tanszereket vesznek és segítenek elintézni a hivatalos ügyeket a gyerekeknek, akikről jelenleg nagymamájuk gondoskodik.

Közben a kórházból saját felelősségére hazaengedték annak az idős Skodának a sofőrjét, amiben – miután egy teherautóval ütközött – meghalt a 33 éves anyuka. A Blikknek nyilatkozva a megtört férfi elmondta, arra emlékszik, hogy előttük és mögöttük is hosszú kocsisor volt. „Eszembe se jutott az előzés” – állította, majd hozzátette, az ütközésre egyáltalán nem emlékszik.

„Mondják, hogy szerencsés ember vagyok, mert túléltem egy ilyen borzalmas balesetet, de nem tudok örülni, hiszen meghalt egy ember.”

Nem ez az első alkalom, hogy összefogás ment meg egy bajba jutott családot:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top