Trend

Összefogtak az internetezők az autista kislányért

A kis Elsie csak egyetlen ruhában érzi jól magát. Évek óta hordja, de most, hogy tönkrement, édesanyja sehogy sem tudta beszerezni.
kislány, ruha

A Twitter népétől kért segítséget egy autista kislányt nevelő amerikai anya barátnője – írja a Bored Panda. Deborah Price szerint a kis Elsie évek óta csak ugyanazt a ruhát hajlandó felvenni – de most, hogy a sok hordásban elvásott, édesanyja hiába próbálta beszerezni, mert a gyártó már kivonta a forgalomból.

 

Deborah arra kérte a twitterezőket, segítsenek felkutatni a ruhát. Maga sem gondolta volna, milyen sokan sietnek a segítségére: percekkel azután, hogy közzétette, több százan osztották meg a posztját.

A bejegyzésre a ruha gyártója, a Next is válaszolt. „Üdv, Deborah, sajnos már nem forgalmazzuk ezt a terméket, de szeretnénk segíteni abban, hogy megkaphassa a barátnőd kislánya. Nem tudjuk garantálni, hogy sikerülni fog, de mindent megteszünk, ami tőlünk telik, felvesszük a kapcsolatot a beszállítónkkal, hátha van még nekik valahol belőle néhány” – írták.

Végül több felajánlást is kaptak, így Elsie egy nappal a bejegyzés közzététele után már újra a kedvenc ruhájában járhatott.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top