nlc.hu
Aktuális

Ítélet a a miskolci rendőrkapitány-helyettest megverő tinik ügyében

Megszületett az ítélet a tinik ügyében, akik megverték a miskolci rendőrkapitány-helyettest

A járásbíróság elrendelte javítóintézeti nevelését annak a három tinédzsernek, akik tavaly megverték a miskolci rendőrkapitány-helyettest.
Újabb fordulat Csenge gyilkosságának ügyében

Tavaly augusztus 17-én három tinédzser megtámadott és kirabolt egy 50 év körüli férfit Miskolc egyik legforgalmasabb és legjobban bekamerázott csomópontjában. Az áldozat a Miskolci Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettese volt, akinek a gerinccsigolyája sérült meg, és a fiatalok a mobiltelefonját is elvették.

A 15, 16 és 17 éves fiatalok ellen csoportosan elkövetett kifosztás bűntette és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás, le is tartóztatták őket.

Az Index most azt írja, a fiatalok ellen idén márciusban nyújtott be vádiratot a Debreceni Járási Ügyészség, majd júniusban a Miskolci Járásbíróság tartott előkészítő ülést az ügyben. Ekkor döntés is született: a járásbíróság mindhárom fiatalkorú vádlott bűnösségét kimondta, és elrendelte javítóintézeti nevelésüket. Az ítélet a kihirdetést követően jogerőre emelkedett.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top