Aktuális

Brutálisan megverték, és megalázták társai a tinédzser lányt

A Hajdú-Bihar megyei településen azóta elszabadultak az indulatok, fenyegetések, feliratok, tégladobálás követte a bántalmazást.

Brutálisan megvertek és megaláztak egy tinédzser lányt az egyik Hajdú-Bihar megyei település főterén. Ütötték, rúgták, a fejére tapostak, szidalmazták a vérző orrú lányt, és még a cipőjüket is megcsókoltatták vele – írja a Blikk a lap birtokába került videofelvétel alapján.

Mától kezdve az én kutyám leszel (…) Megfoglak szépen, és visszanyomlak anyádba!

– ilyen szavakkal alázták a lányt a kegyetlen fiatalok.

Úgy tudni, három lány közötti vita fajult véres bántalmazássá. A megvert lány nagymamája azt mondta, unokája már jobban van, de fél iskolába menni. Iskolapszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Az egyik támadó kamaszlány apja azt mondta, sokak szerint fel kellene pofoznia a lányát, de ő inkább sokat beszélget vele, és próbál a lelkére hatni. A lánnyal egyébként soha nem volt ilyen gond, és apja szerint megbánta a történteket.

A verés után a településen elszabadultak az indulatok. Állítólag egy embert életveszélyesen megfenyegettek, mert szóba állt a sajtóval. Az egyik elkövető lány családjának háza elé felfestették: vau-vau, illetve kutya. Ezzel utaltak arra, hogy a bántalmazó azt mondta a megvert lánynak, hogy a kutyája lesz. Korábban az egyik erőszakos lány ablakát pedig téglával dobták be.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top