Aktuális

Kásler Miklós a szokatlan tanévkezdésre hívta fel a figyelmet

Fegyelmezettségre kéri a diákokat, a szülőket és a pedagógusokat Kásler Miklós, hogy elkerülhessük a járványhelyzet romlását.

Rendhagyó tanévkezdésre hívta fel a figyelmet az emberi erőforrások minisztere Facebook-üzenetében. A járvány komoly megpróbáltatások elé állít mindenkit, de az első hullám során szerzett tapasztalatokkal a második hullámot talán könnyebben legyűrhetjük – bizakodott. „Most a cél az, hogy elkerüljük a járványhelyzet kedvezőtlen alakulását a normális életvitel lehető legteljesebb megőrzése mellett”.

Az idei tanévkezdés minden tekintetben rendhagyó lesz tanárok, diákok és szülők számára egyaránt. A koronavírus-járvány...

Közzétette: Kásler Miklós – 2020. augusztus 25., kedd

A miniszter szerint a védekezéshez az Operatív Törzs által javasolt minden eszköz rendelkezésre áll az intézményekben, a tanévkezdés előtt kidolgozott eljárásrend pedig alkalmas a járványügyi védekezés biztosításához. „Vigyázzanak egymásra! Vigyázzunk egymásra!” – zárja sorait Kásler Miklós.

Készülj fel a tanévkezdésre az nlc-vel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top