Aktuális

Eltűnt Gerő Zsolt tájfutó

Menye kéri az internetet: segítsék megtalálni a 79 éves sportolót, aki eltűnésekor nem volt jól.

Eltűnt Gerő Zsolt tájfutó. A rendőrségen kívül menye, Fülöp Erika is az internet segítségét kéri, hátha megkerül. A 79 éves sportoló a XII. kerületben, a Városmajor utcában él egyedül, szeptember 9-én beszéltek vele utoljára – írja Fülöp Erika Facebook-posztjában. Telefon nincs nála, kórházba nem került. Eltűnésekor sötét hosszúnadrágot, fekete félcipőt és hosszú ujjú inget, esetleg pólót viselt, és egy kb A4-es méretű zöld, sportos válltáska volt nála amelyet mindig mellkason keresztbe vetve hordott.

Keressük 79 éves, Budapesten a XII. kerület Városmajor utcában élő apósomat Gerő Zsoltot aki egyedül él és akivel…

Közzétette: Erika Fülöp – 2020. szeptember 11., péntek

Gerő „a Tabáni Spartacushoz (anno még Flexo-Spartacushoz) kötődött, és nyugdíjasként az Alpesi Rózsákat erősítette” – írja a tájfutókhoz címzett másik Facebook-posztjában Fülöp Erika. „Fia, Gerő Csaba és lánya, Gerő Emese szintén tájfutóként nőttek fel a Spariban. Mivel nagyon erősen kötődött a természethez, egészen nyár elejéig még hetenti rendszerességgel kirándult a Budai hegyekbe, ezért merült fel, hogy esetleg eltűnésekor is oda indult.” A férfi állapota romlani kezdett az utóbbi 2-3 hónapban, kivizsgálása folyamatban volt, lehet, hogy eltűnésekor zavart volt.

A rendőrségi felhívás itt található.

További cikkek a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top