nlc.hu
Aktuális

Ingyenes internet

Így igényelheted az ingyenes internetet

Ha jogosult vagy az ingyen netre, már jelentkezhetsz a szolgáltatódnál.

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor miniszterelnök aláírta a kormányrendeletet, amelynek értelmében ingyen internetet használhatnak a digitális oktatásban részt vevők.

digitális oktatás

 30 nap ingyen netet kapnak a digitális oktatásban részt vevő diákok és tanárok, Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Így igényelheted:

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a 30 napos ingyenes internet-szolgáltatásra november 18. és 27. között.

Az igénylésnél Telekom ügyfél esetén a számla bal felső részében található MT ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra, Flip ügyfél esetén a számla jobb felső részében található ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra, valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító oktatási azonosítóra lesz szükség. A 30 nap díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik meg. A 30 napos ingyenességet az integrált csomagot használó ügyfelek is igénybe tudják venni, mert a számlán az 5 százalékos áfa-tartalommal bíró internetszolgáltatás eleve külön tételként jelenik meg.

A Vodafone adathasználat nélkül teszi elérhetővé a legfontosabb oktatási oldalakat. Ezen felül a kormány intézkedése folytán a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás 30 napra ingyenesen vehető igénybe, ennek megfelelően a szolgáltató a vezetékes internetet használó ügyfelei közül a középfokú oktatásban résztvevő diákok, szüleik és az ilyen diákokat oktató pedagógusok részére a december hónapban kibocsátásra kerülő számlában 1 havi internet hozzáférési szolgáltatás előfizetési díját egy előfizetési cím tekintetében jóváírja – tudta meg a 24.hu a cégtől. Az érintett előfizetők igényüket a szolgáltatónál jelezhetik. “Az ingyenes internet biztosításáról szóló kormányrendelet kapcsán részletes tájékoztatást november 16-án, hétfőn teszünk közzé weboldalunkon” – olvasható a Vodafone főoldalán.

(MTI/24.hu)

Ez is érinthet téged:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top