nlc.hu
Aktuális

Belga lapok szerint egy volt magyar EP-képviselő is ott volt a rendőrség által felszámolt szexpartin

Egy lemondott magyar EP-képviselő is részt vehetett egy brüsszeli orgián

A csoportszex-partit a járványügyi korlátozások megszegése miatt számolta fel a rendőrség.
Lemondott magyar EP-képviselő is ott lehetett a brüsszeli orgián

A Telex két belga újságra, a 7sur7-re s a HLN-re hivatkozva azt írja, az Európai Parlament egyik képviselője is ott volt azon a brüsszeli szexpartin, amit még múlt hét péntek este oszlatott fel a belga rendőrség. Utóbbi forrás szerint a szóban forgó képviselő magyar volt.

A belga lapok információi szerint pénteken egy brüsszeli bár emeletén – illegálisan – szexpartit rendeztek, amelyen 25 vendég vett részt, főleg férfiak. A HLN érdeklődésére megerősítették, hogy valóban szexpartiról volt szó, az egyik résztvevő pedig az Európai Parlament egyik magyar képviselője volt, aki az esetet követően lemondott. 

A belga rendőrök a szóban forgó, meg nem nevezett képviselőt letartóztatták, a parti helyszínén – ahol egy európai parlamenti képviselő mellett több diplomata is jelen volt – egyébként drogokat is találtak. A lapértesülés szerint az egyik képviselő megkísérelt elmenekülni a helyszínről. 

A szexpartit egyébként a rendőrök azért oszlatták fel, mert annak megszervezése a Belgiumban életbe léptetett járványügyi korlátozásokkal ütközik. 

A belga lapok nem említik, hogy ki lehetett a magyar képviselő, a Telex ugyanakkor megjegyzi, hogy Szájer József, az Európai Parlament korábbi képviselője két nappal az esetet követően, vasárnap jelentette be a lemondását, amelyet lelki terhekkel indokolt. 

FRISSÍTÉS: 14.23-kor megjelent cikkében a 444.hu azt írja, Belgium legnépszerűbb lapja, a Het Laatste Nieuws, azaz a fent is említett HLN közben már arról ír, hogy a múlt hét pénteki orgián „a Fidesz alapítótagja és befolyásos politikusa” vett részt. A belga lap információi szerint a magyar politikus az ereszen át próbált meg menekülni a rendőrség elől. 

További cikkeink az Európai Parlamenttel kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top