nlc.hu
Aktuális

14 éves fiú késelte meg az osztálytársát Tatabányán

Egy lány miatt szúrhatta hason az osztálytársát a 14 éves fiú Tatabányán

„Nem akarok meghalni!” – ezt kiabálta a 14 éves fiú, akit osztálytársa szúrt hason az egyik tatabányai iskolában.
Késelés

Szerdán egy 14 éves fiú megkéselte a szintén 14 éves osztálytársát a tatabányai Bolyai János Általános Iskolában.

A nyolcadikos diák egyik osztálytársa azt mondta az RTL Híradónak, hogy diákok először azt hitték, társuk csak viccel, aztán látták, hogy vérzik, halálfélelme van, és azt kiabálja: „Nem akarok meghalni!”.

A kiabálásra egy tanár ment be a terembe, hívták a mentőket, akik kórházba szállították a hason szúrt tanulót. Értesítették a gyerekek szüleit és a rendőrséget is. A megszúrt fiút még aznap megműtötték, a körülményekhez képest jól van.

Az RTL-nek nyilatkozó fiú szerint a támadó diák aznap reggel idegesen érkezett az iskolába. Dühös volt a később megszúrt osztálytársára, mert az korábban egy általa utált lány védelmére kelt. Az iskola szerint a késelő tanulónak korábban voltak magatartási problémái, de ezekből nem lehetett arra következtetni, hogy bárkit is megtámadna.

A késelő diák meg sem próbált menekülni a rendőrök elől, így a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. 

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Profimedia)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top