nlc.hu
Aktuális

Reszkessetek, betörők! a tévében

A Reszkessetek, betörők! három nap alatt hatszor lesz a tévében idén karácsonykor

Ezekben az időpontokban vetíti a TV2 a Reszkessetek, betörők! részeit idén karácsonykor.
Kevin a Reszkessetek, betörőkben!

Sokáig az RTL Klubon voltak láthatók a Reszkessetek, betörők! filmek, de három éve a TV2 megszerezte a jogokat, így azóta az ünnepek alatt ők vetítik a klasszikus karácsonyi filmeket. SorozatWiki összeszedte, mikor láthatjuk a csatornán a Reszkessetek, betörők! első három alkotását.

  • Az első részt rögtön december 24-én, csütörtökön 21:05-től láthatjuk a TV2-n, másnap kora délután pedig megismétlik a filmet.
  • A Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban először december 25-én szintén 21:05-től kerül adásba, és ezt is újra leadják másnap délután.
  • A Reszkessetek, betörők! 3. december 26-án 21:30 érkezik a TV2-re, és a következő napi ismétlés sem marad el, de délután helyett reggel 8:55-től tűzik műsorra.

Így az ismétlésekkel együtt három nap alatt hatszor lesz a tévében a Reszkessetek, betörők valamelyik része. Lehet készülni rá, akár mint rajongó, akár úgy, hogy akkor eszed ágában sincs odakapcsolni.

Karácsonyi filmek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top