nlc.hu
Aktuális

Rejtély, hogyan zuhant ki egy férfi a pécsi megyeháza lépcsőházának 3. emeletéről

Nem tisztázott, hogyan zuhant ki egy férfi a pécsi megyeháza lépcsőházának 3. emeletéről

Eddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét a Baranya Megyei Önkormányzat munkatársa. A 32 éves férfi csaknem harminc métert zuhant a pécsi megyeháza egyik lépcsőházában.
Rejtélyes halál a pécsi megyeházán

A Blikk azt írja, hogy a férfi a harmadik emeletről, csaknem 30 méteres magasságból esett le, eddig tisztázatlan körülmények között.

Szemtanúk szerint a férfi nem sokkal öt óra előtt érkezett az intézménybe, ahol feleségére várakozott, aki szintén az önkormányzatnál dolgozik kommunikációs és protokollreferensként.

A Blikk szerint a férfi azt mondta a portásnőnek, hogy amíg a feleségére várakozik, szeretné megnézni a harmadik emeleten lévő festményeket és freskókat.

A portásnő jól ismerte, ezért beengedte őt. Pár perc múlva egy hatalmas csattanást hallott, majd amikor kilépett, látta, hogy a férfi a fülke mellett fekszik.

Azt is írják a cikkben, hogy az épület mindhárom lépcsőházában szabályszerű, magas korlátok, kapaszkodók vannak, tehát nem egyszerű kizuhanni. 

Az ügyben nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a haláleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, de részletesebb tájékoztatást a jogszabályok értelmében nem adhatnak.

Fotó: nlc archív

Rejtélyes halálesetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top