nlc.hu
Aktuális

Tinisofőr ámokfutása Budapesten

Ámokfutás Budapesten: jogsi nélkül, a kijárási tilalom idején menekült autójával a rendőrök elől egy 15 éves fiú

Igazoltatáskor nem állt meg a tinisofőr, hanem menekülni kezdett a rendőrök elől. Mintegy 3 kilométeren át száguldozott, egy trafik állította meg a kocsit.
sofőr

Kevésen múlt, hogy nem végződött tragédiával a hajnali ámokfutás Budapesten. Egy 15 éves fiú menekült a rendőrök elől a kijárási tilalom idején, jogosítvány nélkül. Az Örs vezér térnél érték utol, amikor egy trafikba csapódott. Ott egy éjszakai őr dolgozott, aki a becsapódáskor alig 1 méterre ült az ajtótól – számolt be az RTL Híradó.

Sem a tinédzser sofőrnek, sem a mellett ülő 17 éves lánynak nem lett komoly baja. A légzsákok mentették meg őket a súlyosabb sérülésektől.

A rendőrök eljárást indítottak a fiatal ellen közúti közlekedési szabályok megszegése, valamint engedély nélküli vezetés miatt. A kijárási tilalom megszegése miatt a fiatalok ellen szabálysértési feljelentést tettek. Még vizsgálják, hogy pontosan miért kezdett menekülni a tinisofőr a rendőrök elől.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több szabálytalan sofőr az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top