nlc.hu
Aktuális

Gyermekgyilkossággal vádolják a Worst Cooks in America egyik győztesét

Törölték egy amerikai főzőshow előző évadát, miután a nyertes egy gyermekgyilkossági ügy vádlottja lett

Ariel Robinson és férje a győzelem után három gyermeket vett magához, és egyik örökbefogadott gyermekük az áldozat.

A Food Network mindenhonnan törölte Worst Cooks in America című műsorának huszadik évadát, miután a győztesről, Ariel Robinsonról kiderült, hogy megvádolták hároméves gyermeke megölésével, írja a Deadline. Az asszony örökbefogadott lányát január 14-én találták holtan a család otthonában, a halottkém szerint egy tompa tárggyal verték agyon. A 29 éves Robinsont és férjét azonnal letartóztatták, gyermekbántalmazással és gyilkossággal vádolják őket.

Ariel Robinson tanárként dolgozott, mielőtt jelentkezett a főzőműsorba, amiben – ahogyan a címe is mutatja – Amerika legrosszabb szakácsai (vagyis magukat azoknak kiadó emberek) csapnak össze. A jelentkezőket sztárszakácsok próbálják megtanítani főzni, az évadgyőztes pedig pedig 25 ezer dollárt (kb. 7,3 millió forintot nyerhet). Miután Ariel Robinson lett a 20. évad győztese, felmondott a munkahelyén, és férjével magukhoz vettek három gyermeket. 

A Worst Cooks in America huszadik évadát még tavaly februárban vették fel, és 2020 nyarán került adásba, most már az új részek futnak a csatornán. A Food Network egyelőre nem kommentálta a történteket.

(via 444.hu)

rendőrautó

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top