nlc.hu
Aktuális

Az nlc.hu főszerkesztője a legbefolyásosabb nők között

Az nlc.hu főszerkesztője a legbefolyásosabb nők között

Pácsonyi Daniella, az nlc.hu főszerkesztője is szerepel a Forbes által legbefolyásosabbnak választott magyar nők listáján, akárcsak Lipták Tímea, a Centrál Médiacsoport magazinüzletág-igazgatója.
Pácsonyi Daniella, az nlc.hu főszerkesztője

Pácsonyi Daniella, az nlc.hu főszerkesztője, a Centrál Médiacsoport digitális női portfóliójának igazgatója is szerepel a legbefolyásosabb magyar nők között, a Forbes magazin 2021-es listájának média szekciójában a 7. helyre került. A Forbes azt írja, Pácsonyi Daniella „már tavaly is listaesélyes volt”, az elmúlt évben pedig a portfólióigazgatói megbízatást is megkapta. Így az nlc.hu főszerkesztői feladatai mellett hozzá tartoznak a Marieclaire.hu, a Cosmopolitan és a Babaszoba oldalak is.

A médiában legbefolyásosabb nők listáján 4. helyre került Lipták Tímea, Centrál Médiacsoport magazinüzletág-igazgatója, a vezetői testület tagja. Lipták Tímea a tavalyi listához képest egy helyet előrelépett a rangsorban, az elismeréshez ezúton is gratulálunk neki.

A médiában legbefolyásosabb magyar nő idén is Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója lett a Forbes szerint. A közéleti szekció élére Novák Katalin családügyi tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő került, és ezzel megőrizte a tavalyi elsőségét. A listáról további részleteket ebben a cikkben olvashatsz.

Az nlc.hu kiadója a Centrál Médiacsoport.

Befolyásos nők az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top