nlc.hu
Aktuális

Gal Gadot reagált az izreaeli-palesztin konfliktusra

Gal Gadot kapott hideget-meleget, miután kiírt egy posztot az izraeli-palesztin konfliktus kapcsán

A színésznő egy Instagram posztjában reagált a kiújult konfliktushelyzetre.
gal gadot

Gal Gadot nem először áll ki egy témában, vagy nyilvánít véleményt a nyilvánosság előtt. Az nlc-nek adott interjújában például arról is mesélt, ugyan csak a filmvásznon hős, de az ezzel járó népszerűséget most arra használja, hogy valódi hősök történeteit mutassa be. Olyan lányok/nők sztoriját, akik nagy hatással vannak arra a közösségre, amelyben élnek.

Ennél most jóval érzékenyebb témára reagált az Instagram-oldalán.

Gadot ugyanis az újra fellángolt izraeli-palesztin konfliktusra, és a súlyos a helyzetre reflektált.

Mint köztudott, az elmúlt napokban a Gázai övezetből több rakétacsapást is indítottak Izrael legfontosabb központjai ellen, míg válaszlépésként Izrael légitámadások útján bombázta az iszlamista Hamász irányítása alatt álló területet. A hivatalos adatok szerint az összecsapásoknak már több tucat halálos áldozata van, a helyzet pedig továbbra is forró.

A rakétatámadások után a színésznő ezt írta az Instagram-oldalán:

„Hazám háborúban áll. Aggódom a családomért, a barátaimért, a népemért. Ez az ördögi kör most már túl régóta tart. Izrael megérdemli, hogy szabad nemzetként éljen. A szomszédaink ugyanígy megérdemlik. Imádkozom az áldozatokért, a családjaikért, azért, hogy véget érhessen ez a lehetetlen ellenségeskedés. Imádkozom, hogy vezetőink közös hangot találjanak, hogy végre nyugodtan élhessünk egymás mellett. Imádkozom a szebb napokért.”

Nem mindenkinek tetszett az aggódó poszt, James Kennedy énekes például azt írta a Twitteren, hogy Gal Gadot téved. Izrael nincs háborúban Palesztinával. Izrael lemészárolja Palesztinát. „Újfent”–írta a férfi.

Nem ő volt az egyetlen, aki nem értett egyet Gadottal, és úgy vélte Izrael legalább annyira hibás a mostani helyzetért, mint Palesztina.

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top