nlc.hu
Aktuális

Fotó: Lehoczky Zsuzsa az őt kimenekítő tűzoltók

Közös fotón pózoltak Lehoczky Zsuzsával az őt kimenekítő tűzoltók

Közös képet tettek közzé a tűzoltók, akik kiszabadították Lehoczky Zsuzsát a liftből.
Lehoczky Zsuzsa

Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze, amely címet egyszerre 12 ember birtokolhat. A művésznő tegnap reggel a Mokkában beszélt volna arról, hogy mit érez a díj miatt, ám ahogy azt mi is megírtuk, nem ért oda az interjúra. Kiderült, hogy beszorult a liftbe és a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Most a katasztrófavédelem posztolt egy kedves képet a kiszabadítás pillanatáról:

És hogy mi történt a művésznővel?

„Negyed 7-re küldték a taxit, én pedig 6 óra 5 perckor már le akartam menni, hogy haladjunk. Beragadtam a liftbe, megállt a két emelet között. Hajnalban ez a ház még alszik, dörömböltem, őrjöngtem, senki nem vette fel a telefont. Nagy nehezen a lányom felvette és ő elkezdett intézkedni. Jöttek a tűzoltók, ők menekítettek ki. Elkezdtem pánikolni, mert 35 percet ültem a liftben és azt hittem, el fog fogyni a levegőm. Azt mondták, nem volt ez olyan vészes. Olyan gyönyörűen felöltöztem a tiszteletetekre, kifestettem magam, olyan cukin néztem ki, ezért nagyon sajnálom, hogy nem értem oda” – részletezte Lehoczky.

Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top