Aktuális
Szponzorált tartalom

Wilio: Menő, egyedi konyha gyorsan és egyszerűen (X)

Olvasóink révén teszteltük a Wilio alkalmazást, hogy kiderítsük, valóban gyorsan és hatékonyan segít-e a tapasztalt szakik felkutatásában. Klára és Zoltán egyedi konyhabútort szeretett volna új lakásukba, és úgy döntöttek, kipróbálják a Wiliót, amely Magyarországon több száz szakember szolgáltatásait kínálja.

Kinéztünk egy asztalost, akitől a konyhabútort szerettünk volna, de sajnos túlságosan elfoglalt volt. Mivel mielőbb új konyhát akartunk, úgy gondoltuk, máshol is keresgélünk“ – mesélte Klára, aki az interneten talált rá a Wilio weboldalára. Az oldalon felfedezték a konyhabútor gyártása kategóriát, és innentől kezdve csupán néhány kattintás választotta el őket a megoldástól. „Feltöltöttük a megbízást, megadtuk a részleteket, majd vártuk az ajánlatokat. Rövid időn belül két szakember is jelentkezett, a szolgáltatókról írt véleményeknek köszönönhetően pedig szinte azonnal kiválasztottuk a megfelelőt” – tette hozzá Klára.

Wilio: Menő, egyedi konyha gyorsan és egyszerűen (X)Gyors egyeztetés és az alkalmazáson keresztüli kommunikáció után személyesen találkoztak. „A szakember eljött hozzánk, hogy mindent megmérjen, és hozott nekünk anyagmintákat“ – mondta Zoltán. A szakemberrel való találkozás segített nekik egy hibás döntés elkerülésében: „A gáztűzhelyet a konyha szélére, a kamra bejárata mellé akartuk tenni. Arra azonban nem gondoltunk, hogy a gáztűzhely ajtaja a kamra ajtaja miatt nem nyitható ki teljesen. A szakember azonnal figyelmeztetett minket erre, ezért áthelyeztük azt.

Wilio: Menő, egyedi konyha gyorsan és egyszerűen (X)A pár a kivitelezéssel is elégedett volt. A konyhabútort három héten belül elkészítették és beépítették. “Nem számítottunk rá, hogy ilyen gyorsan elkészül. A konyhabútort hibátlanul legyártották, és egy napon belül be is építették. Ezek után csak ajánlani tudom a Wiliót. Nem kellett senkinek sem könyörögni és feleslegesen várakozni. Az vette fel velünk a kapcsolatot, akit valóban érdekel a megbízás – összegezte Zoltán, majd hozzátette – a jövőben ki szeretnénk próbálni a Wilio egyéb szolgáltatásait is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top