nlc.hu
Aktuális

Megálmodta, hogy megnyeri a jackpotot.

Azt álmodta, hogy megnyerte a jackpotot, másnap elképesztő dolog történt vele

Az amerikai férfi egymillió dollárt nyert kaparós sorsjegyen, miután előző este azt álmodta, hogy egy rakás pénzt nyert.
Kaparós sorsjegy

Egy michigani férfi megálmodta, hogy rengeteg pénzt nyert, aztán másnap tényleg megütötte a főnyereményt, és nyert egymillió dollárt.

A névtelenségbe burkolózó, Wayne megyében élő 32 éves férfi azt mondta, hogy rendszeresen vásárol lottót és kaparós sorsjegyet annak ellenére, hogy a felesége sosem hitt abban, hogy valaha nyerni fog.

Mindig azt mondtam a feleségemnek, hogy egyszer nagyot fogok nyerni, de ő sosem hitt nekem. Egyik éjjel azt álmodtam, hogy hatalmas összeget nyertem. Másnap nem sokat gondolkoztam ezen, hanem elmentem a boltba, és vettem egy Millionaire Maker II kaparós sorsjegyet

– mesélte a férfi.

Aztán beült a kocsijába, elkezdte lekaparni a szelvényt. Meglátta a 04-es számot, és megörült, hogy talán nyert 100 dollárt. Tovább kapart, és amikor megpillantotta az egymilliós nyeremény szimbólumát, azt hitte, még mindig álmodik. Miután sokadjára is ellenőrizte, hogy tényleg nyert, felhívta a feleségét.

A szerencsés nyertes adózás után 634 ezer dollárt (196 millió forint) kapott, mert egyben vette fel a pénzt. Ha az évenkénti utalást választja, a teljes összeget megkapta volna részletekben.

A férfi azt mondta, a nyereményből egy új házat és kocsit vesznek.

(UPI)

(Kiemelt kép: Michigan Lottery)

Még több nyeremény az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top