nlc.hu
Aktuális

Idős nőt mérgeztek meg Komlón

Ápolónői öltek meg egy idős nőt Komlón

A gyanúsítottak egymással is szembefordultak, végül ezen buktak meg.

Gyilkossággal gyanúsítanak a rendőrök egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nőt. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írták: a rendőrök gyanúja szerint a két nő megbeszélte, hogy megölik az idősebb gyanúsított anyósát, ezért rendszeresen ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adtak neki, amelyektől az áldozat csütörtökön meghalt.

Folyamatosan mérgezték az áldozatukat (Illusztráció: Pexels.com)

Folyamatosan mérgezték az áldozatukat (Illusztráció: Pexels.com)

Az eljárás akkor indult, amikor az 57 éves nő pénteken feljelentést tett társa ellen, mert a 43 éves nő azzal zsarolta, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, ha nem fizet neki hárommillió forintot.

A rendőrök meghallgatták a hangfelvételeket, amelyek alapján azt gyanítják, hogy a két nőnek köze lehet az idős asszony halálához. Mindkét nőt elfogták, előállították, emberölés miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.
    
A két gyanúsított ellen szombaton emberölés miatt indított eljárást a megyei főkapitányság, a zsarolás miatt pedig a komlói rendőrkapitányság nyomoz a 43 éves nő ellen – olvasható a közleményben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top