nlc.hu
Aktuális

Várkonyi Andrea könyvének megjelenése

Hétfőn már a polcokon lehet Várkonyi Andrea És ez lehet? című könyve

A jövő héten már a boltok polcaira is felkerül Dr. Várkonyi Andrea új könyve.

Eddig csak a Bookline előjegyzési sikerlistáját vezette Mészáros Lőrinc sikeres nagyvállalkozó új feleségének, Várkonyi Andreának “És ezt lehet?” címmel, a Jaffa Kiadó gondozásában megjelenő 302 oldalas alkotása, de legkésőbb szerdáig már a kezükben is tarthatják a rajongók, bele is lehet majd szagolni – tudta meg a 444.hu.

Várkonyi Andrea októberben jelentette be, hogy könyve jelenik meg. »És ezt lehet?« Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni. (…) Remélem, ti is annyira fogjátok szeretni olvasni, amennyire én szerettem írni” – írta akkoMészáros Lőrinc felesége. 

Én határozottan képviselem szakmailag is, magánemberként is azt, hogy a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie

– írja a sokoldalú műsorvezető, riporter, orvos, pszichológus, író, üzletasszony és most már a TV2 Média Csoport igazgatóságának tagja a könyv ajánlójában.

várkonyi andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: Instagram)

Várkonyi Andrea szerelmi élete

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top