nlc.hu
Aktuális

Közös énekelésre csábítja Kiszel Tündét Emilio

Neje csak a fejét fogta Emilio legújabb ötletét hallva

Kiszel Tünde legújabb naptára annyira elvarázsolta az énekest, hogy azt tervezi: nemcsak a klipjében szerepelteti majd a naptárdívát, hanem énekre is bírja.

Megihlette Emiliot az a naptár, amelyet Kiszel Tünde legújabb fotói díszítenek. A drasztikusan lefogyott énekes úgy érzi nemcsak a 2022-es kalendárium, de megálmodója is kiemelt figyelmet érdemel. „Ez a második naptárunk Tündétől, az előzőt is nagy becsben tartottuk, az is nagyon tetszett. Ez a mostani viszont még jobban sikerült szerintem. Tünde nagyon jó formában van, szerintem ezt az egész világnak látnia kell” – mondta Emilio, aki dalra fakasztaná a naptárdívát.

Emilio

Emilio nem tud betelni Kiszel Tünde legújabb naptárával – Forrás: Drága családom

Szöget ütött a fejembe, hogy csinálhatnék Tündivel egy videoklipet. Nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan énekel, ezért ha lesz kedve hozzá elviszem stúdiózni. Felénekelnénk egy dalomat és ha elégedettek leszünk a végeredménnyel készíthetnénk hozzá egy klipet is. Szerintem nagyot menne a közös produkciónk” – árulta el Emilio.

Emilio

Emilio megénekeltetné a naptárdívát – Forrás: Drága családom

Az énekes felesége csak a fejét fogta férje legújabb ötletét hallva. „Emiliora néha rájön az ötperc, ennyi év távlatából én ezt már megszoktam” – vallotta be a Drága családomban Tina.

Kiemelt kép: Sajtószoba

Olvass még Emiloról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top