nlc.hu
Sztárok

Egyik legnagyobb félelmét győzte le Tina és Emilio

Emilio ofidiofóbiás: „Csak pár másodperc volt, de azt hittem, menten elájulok a félelemtől”

45 évébe telt Emiliónak, mire megpróbálta legyőzni a fóbiáját.

Vásárlásnak indult, ám végül állatkerti séta lett abból a programból, amit Emilio szervezett feleségének. Az énekes ezúttal nem a cipők és ruhák birodalmába kalauzolta el kedvesét, hanem egy állatkertbe.

„Biztos voltam benne, hogy vásárolni megyünk, mivel Emil egy pláza felé vette az irányt. Aztán kiderült, hogy szó sincs erről, egy állatkertet szeretne megmutatni. Bevallom, egy kicsit csalódott voltam, de láttam, hogy ő milyen lelkes, így persze igent mondtam erre a programra is” – árulta el Tina, aki gyerekkora óta irtózik a hüllőktől. Most azonban leküzdötte fóbiáját és kezébe vett egy kisebb kígyót.

Tina és Emilio régi félelmükkel néztek szembe
Megnézem
Összes kép (2)

„Sose gondoltam volna, hogy erre képes leszek. Gyakorlatilag minden csúszómászótól irtózom. Most egy kicsit felbátorodtam és bár nem kedveltem meg a kígyókat, pár másodperc erejéig megtartottam a kezeim között ezt a kis kígyót. Amikor elindult a karomon, nem mondom, hogy nem ijedtem meg” – vallotta be a családanya, akihez hasonlóan Emilio is leküzdötte a félelmét.

„Tényleg csak pár másodperc volt az egész, amíg a kezembe fogtam a kígyót. Attól is menten elájultam! 45 év kellett ahhoz, hogy ezt meg merjem lépni. Köszönöm az élményt, azt hiszem életem hátralévő részére is megvagyok ezzel, több ilyet nem szeretnék átélni” – mondta a Drága családomban.

Emilio legyőzte a félelmét

Emilio legyőzte a félelmét

Emilio és a fogyás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top