nlc.hu
Aktuális

Eltávolodott egymástól Ábel Anita és Kulka János

Ábel Anita szégyelli magát, amiért nem kereste Kulka Jánost a sztrókja óta

Pedig régen szinte apa-lánya kapcsolat volt közöttük.

Tizenkét éven át Kulka János volt az egyik legfontosabb ember Ábel Anita életében, mégis amikor Kulka több mint öt és fél évvel ezelőtt sztrókot kapott, Ábel Anita nem volt azok között, akik segítő kezet nyújtottak a Kossuth-díjas művésznek – írja a Blikk. A Life Tv műsorvezetője a Blikk + Győző adásában bevallotta, szörnyen érzi magát amiatt, hogy nem volt Kulka János mellett, és azóta sem kereste.

„Akkor én nem kerestem őt, amit én egyrészt szégyellek, de nem tudtam, hogyan tegyem. Egy ilyen helyzetben, amikor előtte már egy-két évig nincs olyan viszony, akkor mit mondasz?” – tette fel a kérdést szomorúan Ábel Anita, aki elmesélte, korábban szoros barátságban voltak, első perctől megtalálták a hangot a Szomszédokban.  Aztán az élet közbeszólt, és az egykor „apa-lánya” kapcsolat köddé vált.

A Heti Hetesben találkoztak ismét, de Ábel Anita ezek után legközelebb akkor hallott Kulka Jánosról, amikor a színész kórházba került és kiderült, a sztrók miatt életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. 

Ábel Anita szégyelli magát, amiért nem kereste Kulka Jánost a sztrókja óta

Ábel Anita (Fotó: TV2)

„Persze Schell Jucin, Lang Györgyin, Falusi Mariannon keresztül kérdeztem, hogy mi van, hogy van, így mindig tudtam az állomásokat” – vallotta be Szabó Győzőnek a színésznő, aki tudja, ideje lenne, hogy felemelje a telefont, főleg azok után, hogy a legutóbb aggasztó hírek érkeztek Kulka Jánosról. A színész ugyanis már nem a régi, afáziája miatt elfelejtett angolul és franciául, súlyos beszédzavara van és depressziós, ami miatt azt a pár előadását is lemondta, amelyet az utóbbi években elvállalt – írja a lap.

„Kérdeztem Schell Jucit, hívjam-e. Egyáltalán hogy reagálna? Mert a szere­tetem felé s az, amilyen viszonyban voltunk, az nem szűnt meg. De nyilván nekem is voltak élethelyzetek – magyarázkodott Ábel Anita, aki szeretne változtatni a helyzeten: – Pont a napokban gondolkodtam ezen, hogy ne legyek ekkora gyökér.”

Kulka Jánosról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top