nlc.hu
Aktuális

Hámori Gabriella vallomása

Hámori Gabriella erőszak áldozata nem, de abúzusé már volt

Veiszer Alinda legújabb műsorában Hámori Gabriella Jászai Mari-díjas színésznővel beszélgetett.

Veiszer Alinda legújabb műsorának vendége, Hámori Gabriella Jászai Mari-díjas színésznő volt. A vele készült interjút egy jelképes támogatásért cserébe lehet megnézni, de a Telex a beszélgetés főbb pontjait leírta.

Az interjúból többek között az is kiderül a színésznő nem volt erőszak áldozata, de volt már, hogy olyan helyzetben érezte magát, ami abúzusnak, verbális abúzusnak nevezhető. Az osztályfőnöke Marton László volt a főiskolán. „hová tetted magadban, ami elhangzott róla a médiában?” – kérdezte Veiszer Alinda

Hámori Gabriella abúzus áldozata lett

(Fotó: Romanitz Gábor/smagpix)

“Nemrég volt egy huszadik osztálytalálkozónk, ahol ez a téma feljött. Mi tökéletes felszínt láttunk, nem láttuk, hogy itt lenne bármi, és nem hallottunk sztorikat. Olyan mértékben rejtve volt előttünk bármi történet… És minket semmi ilyen… Egy rossz mondat nem ért. Egy úriemberrel volt dolgunk… De Sárosdi Lilla nekem olyan tiszta barátom, hogy egy pillanatig nem gondoltam, hogy ez nem igaz. (…) Ez bennem van és fortyog, nagyon felkavaró nekem ez a Marton-téma, amiatt is, ami a közbeszédben Lillára zúdult azért, mert ezt kimondta” – válaszolta a színésznő.

(Nyitókép: Romanitz Gábor/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top