Sztárok

Hámori Gabriella: „Mellbevágó, mennyien gyanútlanok, elhiszik az álhíreket, nyitottak a mocskolódásra”

Egyéves babája mellől tért vissza az Örkény Színház színpadára Hámori Gabriella. A színművész a Szinhaz.org-nak adott interjújában elmondta, még nem meri idegenre bízni lányát, Lottit, akire a család vigyáz, míg édesanyja dolgozik.

Hámori Gabriella nem volt túl sokáig távol a színpadtól, a szülés előtt két nappal is még játszott Mácsai Pállal a Müpában. „Ott kérdezte, van-e kedvem a társulati Arany-estbe beszállni december 14-én Győrben. Éreztem, hogy azt már nem kellene. A szülőszobából írtam neki, hogy a babám elindult, és milyen jó, hogy nem mentem, így nem egy benzinkúton vajúdok. Három hónapos volt a pici, amikor elkezdtem játszani, de csak alkalmanként, és rövid előadást” – mondta a színésznő.

Hámori őszintén beszélt hollywoodi szárnypróbálgatásáról, mint mondta, amikor belefogott, nem számított arra, mivel is jár ez az egész. „Olyan dolgok jöttek össze, amik keveseknek, egy teljes külföldi karrierindításhoz mégsem lettek volna elegek. Az biztos, hogy sokáig kellett volna teperni, megcsináltatni az amerikai művészvízumot, állandóan cikázni kontinenstől kontinensig… Felmértem, hogy iszonyú anyagi bázis kellene ahhoz, hogy ott éljek, és időm legyen készülni a megmérettetésekre. Ugrásra készen állva castingokra utazgatni Hollywood különböző részeire. Szóval, miután az ügynököm végigjárta velem az összes nagyszerű stúdiót és rengeteg remek castingirodát, a nekem is meglepő pozitív visszajelzések után át kellett gondolnom, milyen hatással lenne az életemre, ha valóban hallgatnék mindenkire, és kint maradnék… Nem maradtam” – összegezte Hámori.

A művésznő azt is kifejtette, nehezen talált magának menedzsert, ugyanis nem akarta, hogy valaki a kereskedelmi tévék felé lökje, nem akart állandóan címlapokon lenni. Kislányát is egyszer mutatta meg egy újságnak, azért, mert úgy gondolta, jobb, ha ő teszi, mint ha innen-onnan leskelődnének utánuk.

Hámori párja egy ellenzéki politikus, amiről úgy nyilatkozott, eddig se előnye, se hátránya nem származott belőle.
Egy család vagyunk, sok mindenen mentünk keresztül. Az emberek a lejárató kampányok alapján féltettek engem. Mellbevágó, mennyien gyanútlanok, elhiszik az álhíreket, nyitottak a mocskolódásra. Talán ki vannak éhezve a hírmorzsákra, és szeretnek ítélkezni” – véli a színésznő, aki elmondása szerint a hajléktalanüggyel foglalkozik a legtöbbet, vallásos neveltetése ugyanis nem engedi, hogy ítélkezzen, csak hogy segítsen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top