nlc.hu
Aktuális

Kiengedték Sz. Lajost

Kiengedték karácsonyra Curtis testvérét – gyilkossággal gyanúsítják

Otthon karácsonyozhatott Széki Lajos.
curtis újra együtt judittal

Nagy volt az öröm a Széki családban, a szeretet ünnepét ugyanis már otthon tölthette Curtis gyilkossággal gyanúsított testvére, Lajos is – írja a Blikk.
Az MTK egykori labdarúgója, Katzenbach Imre megölésével idén májusban gyanúsították meg Sz. Lajost és L. Istvánt, míg harmadik társuk, H. László felbujtás miatt került a rácsok mögé.

A Blikk információja szerint a három férfi közvetlenül az ünnepek előtt, december 22-én hagyhatta el a börtönt, mindhárman házi őrizetben vannak. A bűnügyi felügyelet elrendelését megerősítette lapunknak a H. Lászlót képviselő dr. Zamecsnik Péter, aki hozzátette: az ügyészség megfellebbezte a döntést. Ideiglenesen tehát a három gyanúsított otthon lehet, ha azonban a másodfokú bíróság úgy dönt, ismét elrendelhetik a letartóztatásukat

A Széki családhoz közel álló ismerősök szerint Curtis és az egész família megkönnyebbüléssel fogadta a döntést, hiszen így együtt tölthették az ünnepeket Sz. Lajossal. Különösen a testvérek édesanyját viselte meg a férfi bebörtönzése, most viszont finomságok sorával várta gyermekét. Az egész család töretlenül hisz az ártatlanságában.

Mint ismeretes: Sz. Lajost és társait azzal gyanúsítják, hogy ők ölték meg és ásták el még 2009-ben az MTK egykori labdarúgóját, Katzenbach Imrét. A sportolót sokáig eltűntként keresték, majd földi maradványait megtalálták egy baranyajenői birtokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top