nlc.hu
Aktuális
Istenes Bence az El Caminót teljesíti

Istenes Bence az El Caminót teljesíti: „Szeretném megtalálni a lelkemet, mert valahol elvesztettem”

Istenes Bence meglepő helyről jelentkezett be.

Istenes Bence az utóbbi időben leginkább a Youtube-csatornáját fejlesztgette, hetente jelentkezett az IstenEst című műsorral, azonban a képernyőn nem nagyon láthattuk. Állítása szerint sokat dolgozott az elmúlt időszakban, ezért egy olyan helyre utazott, ahol lecsendesedhet egy kicsit: az El Caminóról jelentkezett be.

„Boldog új évet először is Mindenkinek! Rövid helyzetjelentés, mivel nonstop csörög a telefonom, viszont senki nem ér el… Az El Caminót tolom szilveszter óta… Szeretnék egy kicsit befelé fordulni, töltődni, megtalálni a lelkemet, amit a sok munka és a társadalmi elvárások közepette valahol elvesztettem. Nyugalomra és csendre vágyom. Szeretném meghallani a belső hangomat. Nincs dráma, csak egy kis időre van szükségem. Emiatt a kövi pár hónapban nem is vállalok semmilyen nyilvános szereplést! Köszi a megértést” – írja közösségi oldalán a műsrovezető.

istenes bence

Istenes Bence (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top