nlc.hu
Aktuális

Egyetlen szavazatott kapott a választáson: a sajátját

Felháborodott a férfi, mert egyetlen szavazatot kapott a választáson, miközben tucatnyi szavazókorú rokona van

Indiában helyi választásokat tartottak, és ezzel bekerültek a nemzetközi hírekbe is egy olyan férfinak köszönhetően, akire még a saját családtagjai sem mentek el szavazni.

Santosh Halpati is elindult a helyi választásokon Indiában, Chharvala falujában, és bár nem számított győzelemre, a kiemelkedően rossz szereplése még őt is meglepte. A férfi mindössze egyetlen szavazatot tudott begyűjteni: a sajátját – írja az Oddity Central.

Santosh Halpati

Még a saját családja se szavazott rá a helyi választáson (Fotó: Oddity Central)

Amikor a középkorú férfi értesült az eredményről, csalódottan nyilatkozott a riportereknek, elmondva, hogy legalább tizenkét közeli családtagja van, aki szavazóképes életkorú, akik vagy el se mentek szavazni, vagy valaki mást választottak helyette.

Választások jönnek-mennek, de én csak egyetlen szavazatot kaptam. Még a saját családom sem szavazott rám

– nyilatkozta elkeseredetten a sajtónak. A csalódás azért is volt ennyire nagy, mert számos ember megígérte neki, hogy rá fog szavazni, és ezek szerint közülük senki sem tartotta be az ígéretét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top