nlc.hu
Aktuális
Rozs Geri az elmúlt napok sikereiről

Exatlon All Star: „Nem szabad átesni a ló túloldalára” – Rozs Geri szerint a sikerek ellenére sem szabad elszállni

Rozs Geri óva inti a társait, hogy ne szálljanak el az utóbbi napok sikerességétől.

Az utóbbi két napban a Kihívók hatalmas fölénnyel győzték le a Bajnokokat, ami jókora önbizalomlöketet adott a csapatnak. Úgy látszik, a nézeteltérések is rendeződnek, kezd összeérni a társaság. Rozs Geri szerint azonban a túlzott magabiztosság sem jó, erre pedig a társai figyelmét is felhívta.

Hatalmas az öröm nálatok, de bölcsen azt mondtad, nem szabad túlzottan magabiztossá válni. Szerinted van rá esély, hogy két ilyen nap után kicsit kienged a csapat?

Nagyon jó érzés volt, hogy Andris visszatért és én is futhattam. Arról nem is beszélve, hogy így sikerült hoznunk ezt a két napot. De ahogy Bálint is fogalmazott, nem szabad átesni a ló túloldalára, remélem, hogy a Kihívó csapat minden tagja tudatosítja ezt magában és igyekeznek nem nagy mellénnyel kiállni a következő futamokra. Én mindig is azt vallottam, ha pályára lépünk, azt alázattal kell tenni. Ha mindenki ennek él, akkor szerintem nem lesz probléma és továbbra is győzni tudunk.

rozs gergő

Rozs Geri csapata sikert sikerre halmoz (Fotó: TV2)

Neked milyen taktika vált be a hasonló helyzetekre? Ha valaki győztes futamokat hoz egymás után, nyer a csapat, óhatatlan, hogy az magabiztosságot adjon. Hogy lehet elérni, hogy ez ne billenjen át?

Bármennyire is sikerül jól egy napja az embernek, nem szabad elengedni azt a gondolatot, hogy ebben a játékban tényleg minden nap egy új nap. Lehet, hogy egy hétfői vagy keddi játék jól sikerül, szerdán simán kikaphatsz. Nem tudsz minden nap ugyanúgy odaállni, érhetnek meglepetések. El kell fogadni a jó teljesítményt ugyanúgy, mint a rosszat. El kell engedni és tiszta lappal indítani, sodródni kell és elfogadni a történéseket amellett, hogy mindent megtesz az ember, hogy a maximumot hozza ki magából.

Ki a leginkább hajlamos arra a csapatban, hogy elveszítse a fókuszt?

Ebben a csapatban tíz különböző személyiség van összezárva és úgy gondolom, van az az idő, amikor mindenkiből előjön egy kis idegesség, vagy elszáll egy nyugalmi fókusz. Talán itt én lennék az, akinél hamarabb el tud szakadni az a bizonyos cérna, mint másnál. Nagyon régóta küszködök ezzel, régen nagyon nem bírtam ezt kezelni, az utóbbi időben egész jól koordinálom, de még mindig van hova fejlődni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top