nlc.hu
Aktuális

Hatalmas hullám törte be be a komp ablakát – videó

Hatalmas hullám törte be be a komp ablakát – videó

Akkora vihar volt az Elbán, hogy Hamburgban egy hatalmas hullám betörte egy komp ablakát. Két durva viharciklon fenyegeti Európát.
Hatalmas hullám törtbe be a komp ablakát – videó

Sokkoló élményben volt részük egy Hamburgban közlekedő komp utasainak. Ítéletidő tombolt az Elbán, és méteres hullámok dobálták ide-oda a hajót.

Az utasok látszólag nyugodtan ültek a hajó zárt belsejében, amikor az egyik hatalmas hullám egyszerűen betörte a komp ablakát, és bezúdult rengeteg víz – vette észre az Időkép.

Az ijesztő esetről az egyik utas készített videót, súlyos sérülés szerencsére nem történt:

 

Eközben a szezon negyedik vihara tart Európa felé, amelynek jeleit Magyarországon is érzékeltük a viharos szél formájában. A Dudley-nak nevezett ciklon elsősorban Nagy Britanniában okozhat komoly gondot a 120-130 kilométer/órás széllel, áramkimaradással és rombolással fenyegetve – írja a Köpönyeg.hu.

Dudley szerdai érkezése után viszont két nappal még erősebb vihar jön, az Eunice, ami 130 kilométer/órás szelet hozhat. Magyarországot csak frontok és szél formájában érinti majd, de Európa nyugati részén komolyabb problémákra is számíthatnak a viharciklon miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top