nlc.hu
Aktuális

Putyin orvosi köre

Állítólag rákspecialista orvosok kísérgetik Putyint

Több szakember is foglalkozik az orosz elnökkel.

Egy orosz tényfeltáró lap olyan kórházi és szállodai szerződéseket szerzett meg, amelyek azt bizonyítják, hogy egyre több orvos kíséri Vlagyimir Putyinszámolt be az rtl.hu. Az orosz elnök gyakran utazik a moszkvai Központi Klinikai Kórház orvosainak társaságában Szocsiba, az üdülővárosba, és szarvasagancs-kivonatot tartalmazó fürdőket vesz rendszeresen, így próbálja erősíteni egészségét.

Putyin

Vlagyimir Putyin természetes gyógymódokat is igyekszik igénybe venni egészsége megőrzése érdekében – Fotó: Andrey Rudakov / Bloomberg via Getty Images

A Putyin kíséretében lévő orvosok átlagos száma a 2016-os és 2017-es ötről 2019-re kilencre emelkedett. Az orosz elnök leggyakoribb orvosi kísérői között van például Jevgenyij Szelivanov onkológus sebész, valamint két fül-orr-gégész is, mert jellemzően ők azok, akik elsőként diagnosztizálják a pajzsmirigybetegségeket, így például a pajzsmirigyrákot.

Olvass még Putyinról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top