nlc.hu
Aktuális

Kártérítést kapott az Olaszországban letartóztatott magyar modell

Az Olaszországban letartóztatott magyar modell nem elégedett a kártérítéssel

Kártérítést kapott az olasz bíróságtól az a magyar modell, akit 2019-ben letartóztatásba helyeztek drogkereskedelem gyanújával. Ő azonban nem elégedett az összeggel.

A 24 éves Gila Gréta 2019 márciusában azért tartózkodott Rómában, hogy onnan Tokióba induljon tovább egy fotózásra. Szállodai szobájában azonban letartóztatták nemzetközi drogkereskedelem vádjával. Állítása szerint először azt hitte, hogy emberrablók törtek rá a hotelszobájában, mert eszébe sem jutott, hogy bűncselekménnyel vádolják. Néhány órával később már egy börtöncellában ült egy idegen országban, és semmit sem értett abból, ami történt körülötte. Három hónapig tartották előzetesben, amiért százezer euró kártérítést kért.

Gila Gréta, modell

Gila Gréta nem elégedett a kártérítéssel (Fotó: YouTube)

„Erkölcsi értelemben elégedett vagyok, amiért kimondta a bíróság, hogy nem követtem el semmit. De 74 nap börtön és aztán lakhelyelhagyási tilalom után a 22 ezer eurós kártérítés nem megfelelő”– ezt nyilatkozta a Repubblicának Gila. Azt is elmondta, még mindig nem tudja, miért keveredett bele az ügybe. Egyébként mostanában képeket fest és művészetet tanul, ez lett az új élete, írja a hvg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top