nlc.hu
Aktuális

A sikeres műtét óta zaklatja a nős orvosát

Az 50 éves nő a sikeres műtét óta kéretlen ajándékokkal és levelekkel bombázza a nős orvosát

Az onkológus zaklatásért jelentette fel egykori páciensét, és távoltartási végzést kért ellene, mivel a nő egyszerűen nem száll le róla a műtét óta, és ez már a családi életét is negatívan befolyásolja.

Myles Smith doktor még 2020 elején műtötte meg Lisa Addisont Chelsea-ben, a Royal Marsden Kórházban. Az ötvenéves nő műtétje sikeres volt, és nemsokára elkezdődött kettejük kálváriája. Addison ugyanis kéretlen ajándékok és levelek tömkelegével kezdte bombázni a doktort, ráadásul 2020 áprilisa és 2021 márciusa között nemcsak a férfit, hanem a munkatársait is megtalálta, valamint Myles Smith feleségével, a szintén onkológus Kara Heelan-nel is felvette a kapcsolatot – írja a Daily Mail.

Sármos orvos

A kép, amit a Getty kiad a sármos orvos keresőszavakra (fotó: Getty Images)

A büntetőfeljelentés Miss Addison ellen hatástalannak bizonyult, viszont egy bíró közreműködésével nemrég sikerült elérniük, hogy távoltartási végzést hozzanak a nővel szemben egészen addig, amíg az ügyet idén szeptemberben bíróságon tárgyalják. A végzés szerint Miss Addisonnak tilos felvennie a kapcsolatot Myles Smith-el, a feleségével, valamint a kórház egyéb dolgozóival, és csak akkor nem sérti meg a végzést, ha egészségügyi vészhelyzet miatt találkozik velük. A férfi ügyvédje szerint a nő már két éve és négy hónapja képtelen leállni, ezzel óriási stresszt okozva a doktornak és családjának. Az ajándékok és személyre szóló üzenetek ilyen iramú küldözgetése felzaklatja és idegesíti Mr. Smith-t és Kara Heelant. Miss Addison azon vádját, hogy a műtét után a kezelését nem megfelelően látták el, az orvos határozottan tagadja. Az ügyet várhatóan szeptember 13-án tárgyalják Londonban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top