nlc.hu
Aktuális

Elhunyt a szári víztározóba esett 15 éves lány

Elhunyt a szári víztározóba esett 15 éves lány

Még június 28-án esett a víztározóba egy 13 éves kisfiú és 15 éves nővére, azóta a fiatal lány a kórházban lebegett élet és halál közt .

Borzasztó tragédia történt a szári öntözővíz-tározóban. Június 28-án egy 13 éves kisfiú fulladt bele a vízbe, 15 éves nővére pedig, aki szintén elmerült, eddig élet-halál között lebegett, ám a Blikknek a rendőrség megerősítette, most már ő is életét vesztette.

gyertya

Fotó: Pixabay

Az gyerekek apja a lapnak korábban azt mondta, úgy tudja, hogy a testvérek ebédszünetben mentek el megmosakodni a víztározóhoz. A kislánya belecsúszott és nem tudott kijönni, fia pedig utána ugrott, de mivel ő sem tudott úszni, belefulladt a vízbe. A gyerekek nyári idénymunkát végeztek a helyszínen.

A történtek kilátástalan helyzetbe sodorták a Borsod megyei Ormosbányán, szegény körülmények között élő családot. A gyászoló férfi elmondása szerint egyelőre arra sincs pénzük, hogy a temetéseket intézni tudják.

Egy nappal a szári tragédia előtt derült ki, hogy bányatóba fulladt egy anyuka a hatéves kislányával Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top