nlc.hu
Aktuális

Egy brit üzlet már árulja a karácsonyi dekorációt

Miközben tombol a hőség, egy angol áruházban már karácsony van

Állítólag a vásárlóik szeretnek időben felkészülni a karácsonyi ünnepekre.

Évről évre egyre hamarabb kerülnek ki az üzletekben a karácsonyi dekorációk és egyéb ünnepi termékek, de még így is elég nagy megdöbbenést okozott Angliában az, hogy az egyik essexi kertészeti áruház már most kipakolta ezeket, mikor ráadásul Nagy-Britanniában olyan hőség tombol, amire még nem igazán volt példa.

„Tombol a nyár, még nem tudok a karácsonyra gondolni. Legszívesebben egy medence mellett pihennék egy napágyban. A legdurvább ebben mégis csak az, hogy vannak, akik már most szeretnének karácsonyi dekorációkat vásárolni, különben az üzletek nem pakolnák ki ezeket” – kommentálta az ünnepi áruválasztékot egy édesanya.  

Karácsonyi dekoráció egy boltban

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Lauren Wealthall, az üzlet egyik alkalmazottja szerint azért készülnek már a karácsonyra, mert náluk hihetetlen nagy a választék, időben el kell kezdeni árulni a termékeket, amik közül állítása szerint már elég sok el is kelt. „A vásárlóink tudják, hogy gyorsan elfogy a készlet, ezért gyorsan kell cselekedniük. És lehet, hogy mindez furcsának tűnik, tekintve, hogy mekkora a hőség, de a vásárlóink számára fontosak az ünnepek, szeretnek rá alaposan felkészülni” – tette hozzá. 

A 77 éves Ray Hulse, aki arról híres, hogy Nagy-Britanniában nincs senki más, aki olyan régóta öltené magára a Télapó gúnyáját, mint ő, szintén azokhoz tartozik, akik nincsenek elragadtatva attól, hogy az üzletben ennyire előre hozták a karácsonyi szezon kezdetét. „Óriási hőség van és aszály fenyeget, ilyenkor fagylaltozni és sörözni kell, nem fagyöngyöt és magyalt vásárolni” – fejtette ki véleményét. 

(via Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top