nlc.hu
Aktuális

A Liu-testvérek régi-új edzője

Távozott a a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője, de a Liu testvérek továbbra is vele edzenek

Sanyi és Ádó nem nyugszanak bele a szövetség döntésébe.

Egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy távozik Csang Csing Lina, a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott vezetőedzője. A sportedző 2012 nyarán érkezett Magyarországra, elsőként a válogatott szakmai tanácsadója volt. 2014-ben, a Szocsiban megrendezett téli ötkarikás játékokat követően már vezetőedzőként dolgozott tovább.

Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

A kezdetektől együtt dolgozik többek között Liu Shaolin Sándorral és Liu Shaoanggal, akik kiálltak mellette és közölték, hogy továbbra is vele folytatják a felkészülést. 

„15 év közös munka, sok kihívás, sok nehézség, de még több felejthetetlen pillanat és siker. Lina a sport mellett az életre is nevelt minket, amiért a legnagyobb szeretettel és feltétel nélküli bizalommal állunk hozzá. Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni, ezért úgy döntöttünk az idei felkészülést is együtt kezdjük el. Most egy darabig távol leszünk, de természetesen mindenhol aktívak maradunk és hamarosan találkozhattok velünk!” – írták közösségi oldalaikon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top