nlc.hu
Aktuális

Ez a férfi több mint harminc perc alatt 16 kilométert tett meg hátramenetben

Ez a férfi több mint 30 perc alatt 16 kilométert tett meg tolatva

Egy 35 éves férfi az indiai Tamil Nadu államból nemrégiben új világrekordot állított fel azzal, hogy 30 perc alatt több mint 16 kilométert tolatott.

A nadui Edappadi Bypassnál tartott furcsa versenyen Chandramouli, a szenvedélyes autós új rekordot állított fel azzal, hogy 30 perc alatt 16 kilométert tett meg hátramenetben.

Egy kormányt fogó kéz

Fotó: Pexles

A férfi 10 éves kora óta imád vezetni, és keményen gyakorolt, hogy megdönthesse a 22 éves Tesson Thomas korábbi rekordját. Ő 30 perc alatt 14,2 kilométert tett meg hátrafelé haladva. Chandramoulinak sikerült a rekordot megdönteni, hiszen 16 kilométert és 140 métert tolatva mindössze 29 perc és 10 másodperc alatt tett meg.

Azonban van egy világcsúcs, amit 1984 óta még senkinek sem sikerült felülmúlnia. Ezt  Brian “Cub” Keene és James “Wilbur” Wright tartják, akik  37 nap alatt 14 534 km-t tettek meg egy Chevrolet Blazerével hátramenetben, 15 amerikai államon és Kanada egyes részein áthaladva.

Hasonlót kérlek ne próbálj ki az utakon, mert balesetveszélyes.

Az a gondatlan vezető is halálra rémisztette a többi sofőrt, aki még 2020-ban hajmeresztő manővert hajtott véghez az 1119-es úton Bajna és Nagysáp között.Egy Opel Astra – mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne – végig 50 kilométer/órás sebességgel tolatott a közúton.

Fotó: YouTube

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top