nlc.hu
Aktuális

A megkéselt fitneszmodell

Megkéselt fitneszmodell: kislányát a férj fogva tartotta, kommandósok szabadították ki

Megdöbbentő részletek derültek ki a pénteken megkéselt nyírteleki fitneszmodellel történtekről.

Véres családi dráma miatt riasztották Nyírtelekre a rendőröket szeptember 30-án, péntek reggel nem sokkal 6 óra után, mert egy férfi többször megszúrta a feleségét. Az erősen vérző nőnek sikerült a házból elmenekülnie, de másfél éves gyereküket nem tudta magával hozni, és a szomszédtól kért segítséget. A Bors úgy tudja, a késelés után a férfi a másfél éves kislányukkal bezárkózott a házba és öngyilkosságot kísérelt meg.

K. Ildikó és Sz. Dávid évekkel ezelőtt egy konditeremben ismerkedett meg Nyíregyházán. A gyönyörű fitneszmodellnek imponált a 10 évvel fiatalabb férfi udvarlása. A kapcsolatukból házasság lett, és két évvel ezelőtt beköltöztek a férfi nyírteleki házába. Anna, a kislányuk már oda született. Kezdetben minden jónak tűnt, de aztán Dávid kezdte elveszíteni a fejét, Állandó féltékenység gyötörte, aminek hatására Ildikó bejelentette, hogy elválik és a közelbe költözik a gyermekükkel. Annát nem akarta elzárni az apjától, aki rendszeresen találkozhatott is vele.

Péntek reggel éppen a gyermekéért ment az anya, amikor elszabadult a pokol. Dávid több késszúrással kis híján halálosan megsebesítette a feleségét, majd miután Ildikó kimenekült az épületből, a férfi kislányával együtt bezárkózott a házba és megvágta a saját csuklóját is – írja a lap.

Mint kiderült, a megkéselt nőt szomszédja segítette be a házba. Mint később kiderült, összesen 10 késszúrás érte. Mielőtt kórházba szállították, annyit mondott a rendőröknek:

a férje a közös gyermeküket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, több esetben megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba, és önmagával is végezni fog.

Az édesanyát jelenleg mesterséges kómában tartják, több órán át műtötték, gépek lélegeztetik. A történtek után a testvére magához vette a kislányát, aki azóta is hiányolja az anyukáját. Mivel a rendőrök megtudták, hogy a gyermek a házban van, értesítették a TEK-et. A házba a kommandósok behatoltak, ahol Annát sértetlenül találták. Dávidot átadták a mentősöknek, őt is kórházba szállították, ám azóta letartóztatásba is helyezték.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

 

A Nyírteleki késelés helyszíne

A rendőrök a TEK utasításai szerint rontottak be a házba (Fotó: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top