nlc.hu
Aktuális

Öngyilkos lett a felesége feldarabolásával gyanúsított férfi

Megölte magát a felesége feldarabolásával gyanúsított egykori milliárdos

A fogdában lett öngyilkos az egykori milliárdos gyártulajdonos.

Öngyilkos lett a fogdában B. János, akit azzal gyanúsított a rendőrség, hogy megölte a feleségét, akinek testét feldarabolta, majd elrejtette – tudta meg a Blikk, a lap értesülését pedig a rendőrség is megerősítette. 

Az egykori milliárdos gyártulajdonos, B. János 56 éves felesége szeptemberben tűnt el, holttestének maradványait a Dunában találták meg. A rendőrök a gyanúsított által használt kisteherautóban testrészmaradványokat találtak, amelyek a feleségtől származnak. A férfit szeptember 24-én fogták el. 

B. János a lap szerint a székesfehérvári rendőrség fogdájában lett öngyilkos. Hiába rendelték el a letartóztatását, büntetés-végrehajtási intézetbe nem szállították át. 

Az öngyilkossággal kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint indított eljárást 2022. október 23-án.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top