nlc.hu
Aktuális

Öngyilkos 90 éves néni

Rendőrök mentették meg a 90 éves néni életét, aki úgy érezte, teher a családjának

Október 21-én riasztották a rendőrséget egy józsefvárosi társasházhoz, ahol egy idős nőnek segítségre volt szüksége, miután nagyon erősen vérzett a karja. Mint kiderült, egy idős, 90 éves néni önkezével akart véget vetni az életének, mert úgy érezte, teher a családjának – vette észre a Blikk a rendőrség erről szóló Facebook-posztját.

Kiss Tamás és Keresztesi Péter rendőr őrmesterek, illetve parancsokuk, Barátki Norbert végül sikeresen megtalálták a segítségre szoruló hölgy otthonát. Több lakásba is be kellett csengetniük, mivel a néni rokona sokkos állapotában nem tudta megmondani, hol lakik pontosan.

„Akadály nélkül bejutottunk a lakásba, ahol egy kétségbeesett nő elmondta nekünk, hogy a nagynénjének kell a segítség. A nénit az egyik szobában találtuk meg, és ahogy meglátott bennünket, azt mondogatta, ne hagyjuk elvérezni” – emlékeztek vissza a rendőrök, akik törölközők segítségével, felváltva próbálták lassítani a vérzést. Végül sikerült megmenteni a 90 éves nénit, akit stabil állapotban szállítottak kórházba – írja a rendőrség a Facebookon.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Bilincs egy rendőr övére erősítve

Így mentették meg a rendőrök a 90 éves nénit (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top