nlc.hu
Aktuális

Kerti vécébe dobott újszülött

Titkolta terhességét és a kerti vécéjébe dobta újszülött babáját a nő, párja összetört

Az apa sem tudott arról, hogy a nő terhes volt, pedig már van négy gyermekük.

Végig titokban tartotta a családja előtt a terhességét az a daruszentmiklósi nő, aki szerdán hajnalban a családi ház kerti vécéjébe dobta újszülött gyermekét. Julianna az udvaron szülte meg a kisbabát, majd a párja hívta ki hozzá a mentőt, de csak a kórházban derült ki, hogy a nő terhes volt – számol be a borzalmas esetről a Tények.

A rendőrök kutatni kezdtek a baba után, mígnem az anya elárulta, hogy a kerti vécébe rejtette. Mire megtalálták, a csecsemő már nem élt.

A borzalmas tragédiáról Julianna férje megtörten nyilatkozott. A férfi húsz éve él együtt a párjával, négy közös gyermekük van, ezért is sokkolta őket, mit tett a nő. Mint kiderült, az asszony végig titkolta a családja előtt a várandósságát. Amikor meglátta a nőt véresen, nem tudta, mi történhetett.

Csajági Tibor, a gyerek apja elmondta azt is, hogy szerdán hajnalban szült meg a párja, aki a csecsemőt a kerti vécébe dobhatta. A házba véresen tért vissza, beszélni is alig tudott. Végül Tibor hívta ki a mentőket.

Egy hasonló esetben a nő 10 évet kapott szörnyű tettéért.

rendőrség

A családi ház kerti vécéjébe dobta újszülött babáját (Fotó: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top