nlc.hu
Aktuális

Egy Facebook-posztnak köszönhetően lett meg a karácsonyi ajándékpénz

Elveszített egy pénzzel teli borítékot, a Facebookon érkezett segítség

Ajándékra költötte volna a pénzt, és végül a becsületes megtaláltok is kaptak egy kis meglepetést.

Adam Adkisson az egyik nashwille-i barkácsáruház munkatársa észrevette, hogy a sorok között egy boríték hever a padlón. Ugyan elsőre azt gondolta, biztosan nincs benne semmi, végül csak felvette, és kiderült, hogy a boríték 700 dollárnyi (kb. 275 ezer forintnyi) készpénzt rejt. Azonnal szólt a főnökének, és úgy döntöttek, hogy a Facebookon próbálják megkeresni a boríték tulajdonosát. 

Férfi belenéz a pénztárcájába

Fotó: Pexels

Egy férfi válaszolt is bejegyzésükre, és azt állította, hogy a boríték az egyik üzlettársáé, aki nagyon megijedt, amikor észrevette, hogy valahol elhagyta. Mivel a férfi elég pontos leírást adott a borítékról, hogy milyen szöveg szerepelt rajta, ezért biztosak voltak benne, hogy igazat mond.

Üzlettársa pedig rettentően hálás volt neki, hogy észrevette a facebookos felhívást, és hogy így visszakerülhetett hozzá a pénz, amiből a gyermekeinek akart ajándékot venni. Azóta természetesen felkereste az áruházat is, hogy az ott dolgozóknak is megköszönje, amiért megtalálták a borítékot, és egy kis meglepetést is vitt nekik.

(via Yahoo!News)

Ezt a cikket jóváhagyta az nlc ombudswomanje azért, hogy valóban neked, veled, érted szóljon.
Ki Ő?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top