nlc.hu
Aktuális

Hóesés Londonban

Félmeztelenül futott egy férfi a 15 órás londoni hóesésben – videó

Az emberek alig hittek a szemüknek, mikor meglátták.
Hóesés Londonban

Az elmúlt napokban Londont hatalmas hótakaró lepte el, ami közlekedési káoszt okozott és a városvezetés jobbnak látta, ha elrendeli az iskolák bezárását. A fennakadások ellenére a több mint 15 órán át tartó hóesés pazar látványt nyújtott, amit egy meglehetősen alulöltözött sportember zavart meg.

A londoniaknak leesett az álla, amikor meglátták, hogy vágott neki az aznapra kitűzött futótávjának, azok pedig, akik csak a neten látták a videót, szentül meg vannak győződve róla, hogy a hófedte London csak a férfi mögé van vetítve. Az öltözete enyhén szólva lenge: a futócipőn, egy rövidnadrágon és egy kalapon kívül nincs rajta semmi, vagyis egyáltalán nem az időjárásnak megfelelően öltözött.

A felvétel nagyon is valós, az észak-londoni Tottenhamben forgatták. A kommentelőket természetesen ezúttal sem kellett félteni: volt, aki azt írta, teljesen megkönnyebbült, hogy a futó felvette a kalapját, mert még a végén megfázott volna, ha fedetlen fejjel ment volna ki az utcára. A kekeckedők szerint a férfi feltűnési viszketegségben szenved, és pont azért csinálta az egészet, hogy a szájára vegye a világ.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top