nlc.hu
Trend

Elszabadult karácsonyi díszek

Gigantikus karácsonyi díszek szabadultak el Londonban – videó

Az autósok éppen csak ki tudták kerülni az úttesten robogó gömböket.
Karácsonyi dekoráció

Két elszabadult, gigantikus karácsonyi dísz okozott hatalmas felfordulást a londoni Tottenham Court Roadon a minap. Az üveggömböket imitáló dekorációkat az Egyesült Királyságban tomboló Claudio vihar keltette erős széllökések szakíthatták le a rendeltetési helyükről. A hatalmas gömbök végiggurultak az úton, a frászt hozva az épp arra közlekedő autósokra.

A közösségi médiában terjedő videón látható az is, amikor az egyik gömb egy lámpaoszlopnak ütközött, mely leszakította róla az ezüst borítást, majd így gurult tovább. 

@viceworldnews Footage has gone viral of two runaway Christmas baubles rolling through central London and causing havoc. #london #christmas #decoration #weather #tottenhamcourtroad #uk ♬ original sound - VICE World News

Bár erről már nincsenek felvételek, azonban sajtótértesülések szerint az elszabadult díszeket minden közlekedőnek sikerült idejében kikerülnie, így csupán riadalmat keltettek, komolyabb baleset szerencsére nem történt. 

A Claudio vihar azonban 110 km/órás széllökésekkel és szakadó esővel pusztított a szigetországban. Brighton ikonikus nyugati mólójának egyik vége össze is omlott az időjárás miatt.

via

(Nyitókép: illusztráció, Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top