nlc.hu
Aktuális

Drónfelvétel az argentin vb-győzelmet ünneplő tömegről

Lenyűgöző drónfelvétel: végtelen tömeg ünnepli az argentin vb-győzelmet Buenos Aires utcáin

Elképesztő ünneplés kezdődött Buenos Aires utcáin, miután Argentína megnyerte a katari futball-világbajnokságot.

Lionel Messi, minden idők egyik legjobb futballistája vasárnap este Katarban felért a világ tetejére: korábban minden megnyert, amit lehetett, de a világbajnoki trófea még hiányzott a gyűjteményéből. Tegnap teljesült a 35 éves focista vágya, és Argentína válogatottja egy őrült meccsen legyőzte Franciaországot, Messi pedig a családjával ünnepelte a győzelmet. 

Az argentin siker után elképesztő tömegek ünnepelték a vb-győzelmet Buenos Aires utcáin, ahogy ezen a káprázatos drónfelvételen is látható:

Az argentin válogatott szurkolói Buenos Airesben a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság Franciaország elleni döntőjének napján a Plaza de la Republica obeliszk előtt Buenos Airesben, Argentínában, 2022. december 18-án

Az argentin válogatott szurkolói Buenos Airesben a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság Franciaország elleni döntőjének napján a Plaza de la Republica obeliszk előtt Buenos Airesben, Argentínában, 2022. december 18-án (Fotó: Diego Radames / Anadolu Agency via AFP)

Ilyen volt a hangulat a tömegben, amikor a Messi-dalt énekelték: 

Volt, aki 9000 méter magasan, repülőn ülve tudta meg, hogy nyertek az argentinok:

Végül egy megható jelenet, amikor egy vak férfi is kiállt az erkélyre, hogy hallja az ünneplő tömeg hangját:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top